GTI Performance & More 2017

GTI Performance & More: een groot succes!

Zondag 27 augustus 2017 hadden we in navolging van vorig jaar, toen we het ‘GTI 40 Years of fun event’ organiseerden, weer een grote meeting georganiseerd nl ‘GTI Performance & More’. Waar vorig jaar nog de nadruk op originaliteit lag ging het dit jaar dus om Performance & More. Ook dit jaar werd deze meeting weer bij toplocatie het ‘Porsche Classic Center’ in het Gelderse Heteren gehouden. Speciaal voor deze meeting was uit Hannover de Golf GTI TCR overgekomen die uiteraard een prominente plaats voor de ingang van het Porsche Classic Center had gekregen. De meeting was weer bedoeld voor iedere VAG liefhebber, lid of geen lid van onze club. We hadden voor dit event 34 vips geselecteerd met schitterende auto’s die uiteraard een speciale plaats op het terrein van het Porsche Classic Center hadden gekregen. Het event werd aan elkaar gepraat door de prettige stem van Arthur Dekker bekend van Circuit Zandvoort en de uitstekende catering was in het handen van “Van Jan’.
Vanaf 12.00 uur ging de poort los voor leden en niet leden en binnen no-time was het terrein in en om het Porsche Classic Center helemaal vol.

Er viel dus niet alleen veel moois te bekijken op het terrein van het Porsche Classic Center maar ook op de wegen er omheen. Inmiddels hebben ons al vele positieve reacties bereikt via oa facebook en staan er mooie filmpjes van dit event op Youtube.

Het bestuur GTI Club Holland bedankt ieder voor zijn of haar komst naar Heteren!

Speciale dank gaat uit naar:
Porsche Classic Center (gastheer)
Onze vrijwilligers
APR NRW, Streetcustoms en Stoptech als standhouder en sponsor
Frank Aarts en Competition 102 als sponsor
JCE Jesse’s Customs Exhast, JD Engineering, Autotechniek Hans Sloot en Driven2Shine als standhouder
Bas Rikken voor van maken van de beelden via de drone
Arthur Dekker als commentator
Dennis Retera voor zijn info over de techniek van de Golf GTI TCR
PetPatPhotography onze fotograaf
DJ Avi voor de lekkere muziek
Matthijs van Wijk voor foto’s en video
Van Jan voor de catering

Loading...