Over de GTI Club Holland

Doelstelling GTI Club Holland:

Het ontwikkelen en bevorderen van contacten tussen eigenaren van Volkswagens van het type Golf GTI, RallyeGolf, Golf III VR6, Golf IV V6 4Motion en Golf R(32), door middel van activiteiten in de vorm van meetings, evenementen, excursies en contacten met buitenlandse clubs.


Beste GTI-liefhebber, 

Hierbij willen wij graag in het kort de GTI Club Holland bij je introduceren.
Wij zijn al jaren enthousiaste Golf GTI rijders. Dit enthousiasme heeft ertoe geleid, dat op 1 juni 1983 werd begonnen met het oprichten van de GTI Club Holland. Na enkele weken van research werd op 26 juni 1983 een eerste kennismakingsbijeenkomst georganiseerd, hier waren 26 GTI’s met hun rijders aanwezig. De gezellige sfeer onderling en hun enthousiasme heeft ertoe geleid dat de GTI Club Holland een feit geworden is. Officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40636024.
.

Met welke auto kan je lid worden?
Naast het kunnen lid worden met een Golf GTI ( op kenteken) is het sinds 12 januari 2003 ook mogelijk lid te worden met een Golf II Rallye, Golf III VR6, Golf IV V6 4Motion en Golf R(32)!
Voor ieder die geen van bovenstaande modellen bezit is er de mogelijkheid om donateur te worden.

Wat krijg je als lid van de GTI Club Holland? 
· 7 landelijke clubmeetings per jaar, telkens op een andere locatie.
· Meerdere keren per jaar ons fraaie en professionele clubblad “GTI Bulletin” (mits voldoende kopij)
· Diverse clubartikelen waaronder kleding, boeken, miniaturen, videofilms, mattensets, stickers, kentekenplaathouders en nog veel meer moois.
· Eens per jaar een tweedaagse excursie naar de VW fabriek en Autostadt in Wolfsburg (D).
.· Op vertoon van een geldige clubpas geven een groot aantal bedrijven een interessante korting.

Wat kost het om lid te worden?
Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 10,00. De contributie bedraagt € 45,00 per clubjaar; een clubjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Inschrijfgeld en contributieberekening tot en met 31 december aanstaande worden per acceptgirokaart verrekend.

Hoe kan ik lid worden?
Klik op  deze link  en vul de gevraagde gegevens in. Na ontvangst van het volledig ingevulde inschrijfformulier ontvang je van ons een betalingsverzoek. Na bijschrijving van het te betalen bedrag op onze rekening ontvang je het meest recente clubblad, de clubpas (en eventueel de bestelde kentekenplaathouder en voorruitsticker).

 

Loading...