GTI Originals & More – 16 september 2018

Event ‘GTI Originals & More’ bij Heron Auto trekt veel bezoekers

Voor de derde achtereenvolgende jaar organiseerde GTI Club Holland een event voor GTI-fans uit binnen- en buitenland. Dit bij Heron Auto in Purmerend. Het event werd druk bezocht en trok meer dan 1.000 bezoekers. Het thema dit jaar was ‘GTI Originals & More’. Naast de standaard ingrediënten performance, snelheid en extreme (motor)tuning draaide het vooral om originaliteit.

Primeur Volkswagen Golf GTI TCR
De nieuwste Golf GTI TCR werd tijdens dit grootse event onthuld. Uniek, want dit was de eerste keer dat deze nieuwe golf in Nederland te zien was. Eerder dit jaar werd er een conceptversie onthuld op het Oostenrijkse Wörthersee GTI Treffen. In Oostenrijk ging het om de Pure Grey. In Purmerend was de Tornado Red te bewonderen. Volgens Volkswagen is dit de snelste GTI ooit gemaakt.

Heron Auto Purmerend en GTI Club Holland kijken terug op een zeer geslaagd evenement. Er wordt al gesproken over een verdere samenwerking volgend jaar, waar ze het nog groter en spectaculairder op willen zetten.

Bron: Heron

4 gedachten over “GTI Originals & More – 16 september 2018”

 1. Indeling parkeren GTI Originals & More, 16-9-2018 @Heron Auto Purmerend:

  ✳️ De terreinen zullen worden opgedeeld in:

  ➡️ VIP area:
  VW Golfs welke voldoen aan het thema zullen wij voor onze VIP area via onze facebook pagina medio augustus gaan selecteren.

  ➡️ Club area GTI Club Holland:
  Leden van de GTI Club Holland parkeren uiteraard ook dit jaar op hun eigen Club area (op vertoon van clubpas) en hebben een gratis entree.

  ➡️ VAG:
  Alle VAG kan bij elkaar staan dit jaar! Plaatsen reserveren is helaas niet mogelijk, ook niet voor clubs enovoorts. Gewoon tegelijk arriveren op de locatie dus.

  ➡️ Overig:
  Niet VAG parkeert buiten het evenementen terrein

  ➡️ Bedrijvenstands en foodcorner

  😎De showrooms van Heron Auto zijn tijdens GTI Originals & More ook geopend! Deze worden gevuld met diverse dikke auto’s. Zo zal Audi uitpakken met verschillende (R)S 3,4 en 6 modellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...